Vervoeradvies
u bent hier: home  » vervoeradvies
Vervoeradvies

Mobiliteit is een groot goed: het geeft mensen de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien, anderen te ontmoeten, te werken, te studeren of te ontspannen. Mobiliteit is dan ook leuk. Openbaar vervoer levert daarbij ten opzichte van de auto voordelen op voor milieu en maatschappij, maar is niet altijd voor de mens als individu de beste keuze: auto en fiets zijn niet voor niks zo populair. Vanuit die gedachte werken wij van vormgeven van een attractief en duurzaam vervoersysteem.

Movin Vervoeradvies ondersteunt al meer dan 10 jaar overheden bij het vormgeven en uitvoeren van vervoerbeleid, aanbesteding van vervoerdiensten en studies naar verbetering van openbaar vervoer en doelgroepenvervoer. We hebben dan ook een lange en brede ervaring in huis op gebied van projectmanagement, aanbesteding van OV- en doelgroepenvervoer, exploitatiekosten van vervoersystemen, implementatie van vervoer en infrastructuurprojecten, marketing en productontwikkeling binnen het openbaar vervoer, light-rail, vervoer over water, opzet van innovatieve vervoerconcepten, recreatief vervoer en infrastructuurontwikkeling.

Wij gaan in onze adviezen voor mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij het gewenste resultaat, maar die ook realistisch zijn. We verzorgen dan ook graag de implementatie en uitvoering van adviezen: voor de juiste aanpak en organisatie, begeleiding bij aanbestedingen , projectmanagement, maar ook voor het creëren van draagvlak bijvoorbeeld door het organiseren van studiereizen of het inventariseren en aanvragen van subsidies.

Onze ervaring staat garant voor een intelligent mobiliteitsadvies dat u werkelijk verder helpt. lees verder
Movin is geassocieerd met inno-V, en werkt daarnaast regelmatig samen met andere bureaus zoals OV-netwerk en Advier.

Met Movin Vervoeradvies geeft u voorrang aan intelligente mobiliteit !